Bullet Journal · Drömmar · Inspiration · Mål

Mina mål 2018 och mina konkreta planer för att nå dem

Idag handlar det om mina mål och hur jag tänker bryta ner dem för att verkligen hinna under året istället för att lista ut det mesta efterhand. Jag visar upp mina sidor och hur jag tänker för att bryta ner målen och påminna mig om mitt fokus för att få sakerna gjorda.

 

Så här nästan 2 månader in i 2018 tänkte jag dela med mig av hur jag lagt upp mina mål över året. I år har jag i första hand delat in dem i vad som ska göras i hemmet för att förbättra det och vad som ska göras för mig för att jag ska komma dit jag vill. När det kommer till mig själv har jag delat in mina mål i professionella och i personliga med en tydlig uppdelning i mitt mål, mina delmål och önskat resultat.
Hus-projekten är tydliga och enkla att bocka av, det var lätt att komma på vad som behövs komma på plats i hemmet för att det ska kännas klart eller bara komplett.

thumbnail_image1 (2)

För att hålla det så tydlig som möjligt har jag på dessa sidor, precis som i större delen av min bujo just nu, förenklat designen och gjort det så minimalistiskt jag kan. Jag har också en plan och målsättning för hur mycket pengar jag vill spara och hur långt jag vill komma varje kvartal.
Jag försöker ha med en sak från varje mål-kategori (mina mål, husprojekt och ekonomi) att jobba på och uppnå under varje kvartal; det första att ha lyckats spara undan totalt 45K och bli klar med att lägga ut knarr-stopp i hela hemmet. Jag älskar vårt fiskbensgolv, men klarar mig bra utan alla ljud.

thumbnail_image3

Det här känns som något som verkligen kan ge den där pushen att få allt gjort och inom en viss tid. Vad jag vill uppnå är tydligt och genom att kontinuerligt gå tillbaka till dessa sidor kan jag se hur långt jag kommit eller behöver komma för att vara i fas. Hittills har det gett perspektiv och framgång, när man har mindre tid att lägga på allt man vill hinna med är det skönt att redan ha en plan att kunna följa.

Jag hoppas verkligen på ett år av tydliga resultat och konkret framgång!

3 reaktioner till “Mina mål 2018 och mina konkreta planer för att nå dem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s